Prethodni članak
Sljedeći članak

Sve više mladih u Vatrogasnoj zajednici

Tri ekipe vatrogasne mladeži Krapinsko-zagorske županije sudjelovati će na međunarodnom susretu mladeži u Kozju, u Slove


Tri ekipe vatrogasne mladeži Krapinsko-zagorske županije sudjelovati će na međunarodnom susretu mladeži u Kozju, u Sloveniji.Natjrcat će se ekipe iz Bedekovčine i Špičkovine.


Mladi vatrogasci na susretu će pokazati koliko su vješti u savladavanju vatrogasnih vježbi prilagođenih uzrastu od 12 do 16 godina, a okušat će se i u desetak igrica koje će za njih pripremiti hrvatski i slovenski vatrogasci, tako da će uz službeni natjecateljski dio, u Kozju biti priređen i zabavni dio programa za mlade vatrogasce.

Lovrenčić ističe zadovoljstvo što je svake godine sve više mladih uključeno u rad Županijske vatrogasne zajednice i to prvenstveno djece od šest do 12 godina. Oni se natječu unutar županije, dok stariji uzrast od 12 do 16 godina odlazi i na međunarodna natjecanja.

Predstavnici vatrogasne mladeži ovo ljeto odlaze u kamp u Fažanu, a šest ekipa mladeži sudjelovat će na državnom natjecanju Hrvatske vatrogasne zajednice početkom srpnja u Jastrebarskom.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook