Prethodni članak
Sljedeći članak

Svećenik ne odustaje : "Istina je, i u Glasu Koncila je potvrđeno : Cjepivo protiv koronavirusa radi se od stanica abortirane djece"

RNA cjepivo ne može imati nikakve veze s abortiranom djecom, rekao je za N1 poznati epidemiolog, profesor Pero Lučin


"Dragi prijatelji, evo i u Glasu Koncila je potvrđeno da je Oxfordsko cjepivo povezano sa stanicama abortirane djece", objavio je na svojem Facebook profilu riječki svećenik Ivan Dominik Iličić.

To je već drugi put da u samo dva dana ovaj iznimno citirani dominikanac u crkvemim krugovima piše "svoju istinu" o cjepivu protiv covida - 19. Njegova prva objava izazavala je pravu buru na društvenim mrežama, a sad je otišao i korak dalje kad je naveo Glas Koncila kao relevantan izvor.

"Crkva dopušta primjenu takvom cjepiva kad ne postoji drukčije cjepivo i to samo u graničnim slučajevima, kad se vrednota ljudskog života stavlja ispred činjenice koja je i dalje za osudu, a to je korištenje nerođene ljudske osobe u proizvodnji cjepiva", mrvicu je ublažio svoj stav mladi svećenik.

Poznati epidemiolog, profesor Pero Lučin rekao je danas u emisiji Novi dan na N1 televiziji da "RNA cjepivo ne može imati nikakve veze s abortiranom djecom".

"Mislim da je to primjer iznošenja činjenica koje se ne temelje na znanstvenim činjenicama i podacima", zaključio je prof.dr. Lučin.

Službeni Kaptol zasad se nije oglasio.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook