Prethodni članak
Sljedeći članak

Teška nesreća u Pregradi: Autom slomio semafor i ogradu, vozača izvlačili kroz gepek


Foto: Čitatelj Zagorje.com

Trojica slovenskih državljana, 68-godišnjak, 67-godišnjak i 64-godišnjak, ozlijeđeni su u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila danas oko 16:30 sati u centru Pregrade, u Ulici Ljudevita Gaja, na državnoj cesti DC 206, kad su osobnim automobilom slovenskih registarskih oznaka sletjeli s kolnika.

Iz PU krapinsko - zagorske tek su kratko potvrdili da je došlo do slijetanja vozila s kolnika, pri čemu su tri osobe ozlijeđene i odvezene u Opću bolnicu Zabok, no težina ozljeda nije službeno poznata, budući da težinu ozljeda utvrđuju liječnici.

Zagorje.com neslužbeno doznaje da je policijski očevid na samom mjestu događaja dovršen, ali da još uvijek traje istraživanje uzroka nesreće, tako da u ovom trenutku još uvijek nije jasno kako je na ravnom dijelu ceste u centru Pregrade, gdje se uglavnom vozi četrdesetak ili pedesetak kilometara na sat, došlo do ovakve poprilično teške nesreće.

Kako su za Zagorje.com ispričali svjedoci, vozač (neslužbeno doznajemo da je riječ o 64-godišnjaku) uspio je slomiti semafor i ogradu, a na koncu su ga vatrogasci morali izvlačiti iz vozila kroz gepek.

Mještani pričaju kako je najvjerojatnije vozaču pozlilo, budući da nemaju drugih objašnjenja za ovakav udes.

Ponavljamo, za sada nema službenih informacija o težini ozljeda, ali neslužbeno doznajemo da je vozač zadobio teške tjelesne ozljede te da se i on, kao i oba putnika, još uvijek nalaze u Općoj bolnici Zabok.

Više informacija bit će poznato nakon što policija objavi službeno priopćenje, što se očekuje po završetku istraživanja uzroka nesreće, koje je u tijeku.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook