Prethodni članak
Sljedeći članak

Tjedna prognoza Kristijana Božarova: Evo što nas čeka idućih 7 dana


U utorak kasno popodne i navečer kiša će kod nas postupno oslabjeti, ponegdje i prestati.

U srijedu većinom suho. Tijekom jutra puno oblaka, a zatim su danju moguća i kraća sunčana razdoblja. Puhat će umjeren i jak sjeveroistočnjak, a temperatura zraka se neće bitno mijenjati u odnosu na utorak. Osjetu hladnoće pridonosit će taj vjetar.

Za četvrtak je trenutna prognoza povoljnija. Izgleda suho i hladno. Ujutro je moguć mraz i mjestimična magla, a poslijepodne vjerojatno i malo sunca. U nekim nizinama magla ili niska naoblaka može se zadržati veći dio dana. Jutarnja temperatura od -5 do -1, a najviša dnevna između 2 i 6°C.

Slično vrijeme i u petak. Hladno, mrazno i suho uz jutarnju maglu i dnevna sunčana razdoblja. Zapuhat će slab do umjeren jugozapadni vjetar pa bi popodne moglo biti malo više sunca i nekoliko stupnjeva toplije.

Subota nam donosi dosta oblaka, a čini se da bi vjetar opet trebao okrenuti na sjeverne smjerove. Uz više oblaka ponegdje može pasti malo kišice, ali čini se rijetko i slabo tako da nema nekih većih oborina u planu. Jutro će vjerojatno biti koji stupanj toplije.

U nedjelju i ponedjeljak vjerojatno će biti suho i hladno. Temperatura zraka bi ujutro bila oko nule ili u laganom minusu, a poslijepodne između 5 i 10 Celzijevih stupnjeva, ovisno o pojavi sunca.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook