Prethodni članak
Sljedeći članak

Tjedna prognoza po danima: Božarov najavio što nas sve čeka do idućeg ponedjeljka

  • Kristijan Božarov

    Foto: Pixsell


Nakon par nestabilnih dana koji su prekinuli toplinski val te uz lokalno obilnije grmljavinske pljuskove donijeli osvježenje, stiže nam ponovno zatopljenje, najavio je u svojoj tjednoj prognozi u novom broju Zagorskog lista, prognostičar Kristijan Božarov.

Što nas, prema njegovim najavama, čeka do kraja tjedna, pročitajte u nastavku:

U četvrtak će u glavnoj ulozi biti sunce. Temperatura zraka bi sredinom dana mogla biti oko 30 Celzijevih stupnjeva, znači ponovno zatopljenje.

 

Petak i subota i dalje će nam ponuditi puno sunčanog i vrućeg ljetnog vremena. I dalje bi temperatura zraka sredinom dana i poslijepodne trebala biti viša od 30 Celzijevih stupnjeva, možda čak i oko 33°C. Treba pripaziti na jako sunce sredinom dana, osobito između 10 i 17 sati kad je i UV indeks najviši. 

 

I nedjelja bi većim dijelom trebala proći suho, sunčano i vruće s dnevnom temperaturom između 32 i 35°C. Krajem dana postoji šansa za lokalne pljuskove. 

 

U ponedjeljak značajnije raste mogućnost za novo osvježenje. Izgleda da bi do našeg dijela Europe opet moglo doći više oblaka pa povremeno može biti kiše ili pljuskova s grmljavinom. Temperatura zraka trebala bi biti primjetno niža.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook