Prethodni članak
Sljedeći članak

U SPOMEN NA MIHU: 'Organiziramo car meet za prijatelja koji nas je prerano napustio'


Prošlog četvrtka, na blagdan Velike Gospe, Zagorje je iznenada utihnulo. Netko gore, odlučio je k sebi pozvati Mihaela kojeg su mnogi iz milja zvali Miha. Prijatelji ga opisuju kao iskrenog prijatelja i onoga tko je uvijek prvi uskočio u pomoć. Iako je od Mihinog odlaska prošlo tek par dana i rana je još uvijek friška njegova dobrota, skromnost i humor odlike su po kojima će ga prijatelji pamtiti. Njemu u čast, Dino, Matija i Lovro odlučili su organizirati car meet – druženje ljubitelja automobila što je i sam Miha bio. 

- Ovaj događaj organiziramo kako bismo mu odali počast na način koji je i zaslužio. Svi smo žalosni i još uvijek ne vjerujemo da njega više nema pored nas, ni da više neće odlaziti s nama na car meetove niti prikazivati tu ljubav prema sređivanju svog automobila. Kao jedna ekipa odlučili smo prikupiti novčana sredstva da pomognemo njegovoj obitelji u ovako teškoj situaciji jer Miha je uvijek bio taj koji je nama pomagao – kažu.

Car meet održat će se ove nedjelje s početkom u 18 sati na lokaciji Pila Sljeme. Bit će tamo kutija u koju će se moći ubaciti dobrovoljni prilog pa, ako ste u prilici, svakako se pridružite i učinite ovaj događaj onakvim kakvim ga Mihael zaslužuje.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook