Prethodni članak
Sljedeći članak

Trenutno najtraženiji svadbeni bend ‘Grupa Profeel’ udružio je snage s finalistom SuperStara Dinom Miklaužićem.

Cilj dueta zbližiti je zagorske izvođače kako bi pokazali koliko zapravo kvalitetnih glazbenika ima u Hrvatskom zagorju


Bliži se dan zaljubljenih – Valentinovo – a to zna i ekipa najtraženijeg svadbenog benda, ‘Grupe Profeel’, koja ni ovog puta nije razočarala. Štoviše, mogli bismo reći kako su nadmašili sami sebe i udružili snage s finalistom ovogodišnjeg SuperStara, Humčanom Dinom Miklaužićem, s kojim spremaju glazbeno iznenađenje. 

U ovo vrijeme se navršava druga godišnjica odlaska jednog od najvećih glazbenika ovih prostora, neponovljivog Akija Rahimovskog, a kako je Parni Valjak s njim zaslužan za jedne od najboljih ljubavnih pjesama, pa je nama i Dini bilo jednostavno izabrati što ćemo obraditi za tradicionalnu pjesmu za Valentinovo, a opet Akiju u čast – kazao nam je voditelj ‘Grupe Profeel’ Mario Pavleković koji nam je otkrio i kada možemo prvi puta čuti dugo očekivani duet: 

– Premijera video spota za pjesmu bit će 9. veljače u 17 sati na Facebook profilu benda: https://www.facebook.com/grupa.profeel, a povodom Dana žena, 9. ožujka ćemo ju zajedno i izvesti u krapinskom Ilir baru – najavio je voditelj Mario Pavleković dodavši kako je cilj dueta zbližiti zagorske izvođače kako bi pokazali koliko zapravo kvalitetnih glazbenika ima u Hrvatskom zagorju.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook