Prethodni članak
Sljedeći članak

U četiri nesreće vozačima izmjerene nedozvoljena koncentracija alkohola u krvi

Na prometnicama naše županije zabilježeno je deset prometnih nesreće.


Tijekom proteklog vikenda od kriminaliteta evidentirano je jedno kazneno djelo krađe i jedno kazneno djelo narušavanja nepovredivosti doma i poslovnog prostora, objavila je PU KZ.

Na prometnicama naše županije zabilježeno je deset prometnih nesreće.

Devet ih je bilo s materijalnom štetom i dogodile su se u Martinišću i Zaboku zbog ne kretanja vozilom sredinom obilježene prometne trake, Maloj Erpenji zbog držanja vozila preblizu desnom rubu kolnike, Rusnici zbog držanja životinje bez nadzora, te u Vrbovu, Putkovcu, Donjoj Stubici, Vinagori i Pustodolu Orehovičkom uslijed neprilagođene brzine.

Vozačima koji su sudjelovali u prometnim nesrećama u Martinišću, Maloj Erpenji, Putkovcu i Pustodolu Orehovičkom utvrđene nedozvoljene koncentracije alkohola u organizmu i to od 1,89, 1,54, 1,81 i 0,93 promila.

U Svetom Križu Začretje do prometne nesreće došlo je uslijed oduzimanja prednosti prolaska a u toj prometnoj nesreći jedna je osoba zadobila lakše, a jedna osoba teške tjelesne ozlijede.

Od počinjenih prekršaja za izdvojit su dva prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Od ostalih događaja zabilježena su dva požara na otvorenom bez štete, odnosno požare suhe trave i niskog raslinja u Pušavama i Donjoj Batini, a u Bračku se uslijed jakog vjetra srušilo stablo na osobni automobil.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook