Prethodni članak
Sljedeći članak

U Mariji Bistrici održana sjednica IO Sportske zajednice KZŽ


U Mariji Bistrici održana je sjednica Izvršnog odbora Sportske zajednice KZŽ. Uz predsjednika Tihomira Vančinu prisustvovali su joj: Nenad Borovčak, Vanja Brundula, Boris Galoić, Marinko Hranić, Branko Krkalo, Saša Kundih, Stjepan Latin, Željko Lukina, Đino Sinković, Željko Stošić i Tatjana Tuđa.

Članovi IO prvo su donijeli odluku od isplati četvrte dotacije udrugama i savezima u iznosu od 21.016.69 eura, a potom o isplatama četvrte dotacije namjenskih sredstava za PK Olimp Zabok, KK Zabok, ŽNK Pregrada, Nogometni savez KZŽ. 
Prihvaćeno je i pozitivno polugodišnje izvješće Nadzornog odbora, a odlučeno je da će se 4. Skupština Zajednice temeljem članka 40. Statut održati putem e-maila, tj. da će se članovi Skupštine o dostavljenim materijalima očitovati putem e-maila. 
Isto tako odlučeno je da će se prijedlozi za izbor najuspješnijih sportaša, ekipa i sportskih djelatnika zaprimati do 15. prosinca, a Izbor najboljih sportaša održat će se 24. siječnja s početkom u 17,45 u restoranu KTC u Krapini.

Peta Skupština SZ KZŽ održat će se 25. ožujka u kongresnoj dvorani hotela Zagi u Oroslavju. 

Sve udruge i savezi koji participiraju u KZŽ do 10. siječnja 2025. godine moraju dostaviti izvješća o realizaciji javnih potreba. Bez toga neće moći sudjelovati u raspodjeli sredstava za 2025. godinu. 

Iduće godine SZ KZŽ planira ukupne prihode u iznosu od 476.247,07 eura. Od toga bi KZŽ trebala sudjelovati s 325.247.07, a Ministarstvo sporta i turizma s 151.000,00 eura. 

U privremeno članstvo SZ KZŽ primljena je Sportska zajednica Grada Oroslavja. 
Sportska zajednica otvorila je natječaj za investicije u streljane na području KZŽ. Ukupna vrijednost investicije je 10.000 eura, a na natječaj se mogu javiti članice Streljačkog saveza KZŽ. 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook