Prethodni članak
Sljedeći članak

''U obavljanju policijskog posla je izuzetno bitna psihička i fizička spremnost, a ekipa iz Zlatara to pokazuje iz godine u godinu''


Župan Željko Kolar je 30. rujna 2024. godine održao prijam za službenike Policijske uprave krapinsko-zagorske koji su ostvarili odlične rezultate na nedavno završenom natjecanju Štit domovine.

Pripadnik Interventne jedinice policije Zlatar Luka Špehar osvojio je drugo mjesto, dok je njegov kolega Sandro Šlogar bio trećeplasirani. Radi se o natjecanju na izazovnoj stazi duljine oko 37 kilometara, na kojoj su trčeći ili hodajući uz pomoć kompasa i topografskih zemljovida, noseći pritom obaveznu opremu i naoružanje ukupne mase oko 10 kilograma, obavljali složene vojno-policijske zadaće.

Župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar naglasio je kako je zadovoljstvo kad su ljudi iz Krapinsko-zagorske županije, bez obzira da li dolaze iz sportskog, gospodarskog sektora ili službi, najbolji ili među najboljima i pokazuju svoju kvalitetu i spremnost. „U obavljanju policijskog posla je izuzetno bitna psihička i fizička spremnost, a ekipa iz Zlatara to pokazuje iz godine u godinu“, rekao je župan  Kolar te, uz čestitke Sandru i Luki na postignutim rezultatima, najavio i nove sadržaje za teretanu koju koriste za pripreme.

Na prijmu su bili i zapovjednik Interventne jedinice policije Zlatar Dražen Pavlinec te pročelnik Upravnog odjela za poslove župana i Županijske skupštine Karlo Frljužec i voditeljica županijskog odsjeka za zajedničke poslove Marija Bedeniković.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook