Prethodni članak
Sljedeći članak

U šikari nađene kosti muškarca, identificiran je. Tragalo se za njim skoro 10 godina


U Policijskoj postaji Okučani u ožujku je zaprimljena dojava o pronalasku ljudskih kostiju na području Općine Gornji Bogićevci.

Prilikom čišćenja zapuštene poljoprivredne površine i šikare, vlasnik čestice je pronašao ostatke ljudskog kostura. Policijski službenici policijske postaje su u suradnji s policijskim službenicima Službe kriminalističke policije na mjestu događaja obavili očevid te su pronađene kosti pohranjene na Odjel patologije (bolnica Slavonski Brod) s ciljem izuzimanja potrebitih DNA uzoraka radi identifikacije.

Policija je danas objavila da je utvrđeno da se radi o 73-godišnjaku za kojim se tragalo i čiji nestanak je prijavljen u Policijskoj postaji Nova Gradiška. Nestanak muškarca prijavljen je još 2015. godine.

"U Policijskoj postaji Okučani zaprimljen je Zapisnik o vještačenju s nalazom i mišljenjem vještaka Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja Ivan Vučetić iz Zagreba u kojemu je potvrđen identitet osobe. Radi se o 73-godišnjaku za kojim se tragalo", objavila je danas policija.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook