Prethodni članak
Sljedeći članak

U životu se šišala samo četiri puta

Trinaestogodišnja djevojčica Lucija Blažun iz Gorjakova kraj Pregrade ponosi se svojom brižno njegovanom kosom, koja je


Trinaestogodišnja djevojčica Lucija Blažun iz Gorjakova kraj Pregrade ponosi se svojom brižno njegovanom kosom, koja je duga čak 132 centimetra. U životu se šišala samo četiri puta po deset centimetara, a posljednji put svoju je kosu skratila prije tri godine, kad je išla s bakom na more.

Lucija većinom ima kosu svezanu u pletenice, a njezina majka Snježana pravi je majstor za pletenice. Svako jutro mama me oko pola sata češlja jer tako dugoj kosi treba posvećivati veliku brigu. Kosu perem jedanput na tjedan i to traje oko dva sata. Šampon od koprive pokazao se izvrsnim za ovako dugu kosu i godinama ga nisam mijenjala kaže Lucija, koja je visoka 160 centimetara.

Samo je jedanput sanjala da se probudila bez svoje duge lijepe kose. Kaže da su je prije toga stric i tetak plašili da će joj odrezati kosu. Zato je valjda i sanjala takav san. Lucijin brat Denis (15) ipak navodi da je sestrina kosa jedanput bila stvarno u opasnosti.

Kad mi je bilo sedam godina, igrali smo se s upaljačem. Sestra ga nije znala upaliti, pa si je spalila pramenove rekao je Lucijin stariji brat Denis.

Izvor: Večrnji list

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook