Prethodni članak
Sljedeći članak

Udruge dobile financijsku potporu

U prostorijama Županije potpisani su ugovori za financijsku potporu udruga s područja Krapinsko-zagorske županije.
Save


U prostorijama Županije potpisani su ugovori za financijsku potporu udruga s područja Krapinsko-zagorske županije.

Savez udruga umirovljenika KZŽ za 2010. godinu dobio je 350.000 kuna, Zajednica amaterskih kulturno-umjetničkih društava KZŽ 130.000 kuna, a Mreža udruga KZŽ za tri programa 143. 000 kuna. Za Županijski program djelovanja za mlade 52.000 kuna, za Centar za mlade 80.000 kuna i za informatički web portal za mlade i udruge financijsku potporu od 11.000 kuna.

Ugovore su potpisali zagorski župan Siniša Hajdaš Dončić s predsjednicima spomenutih udruga, Stjepanom Šimagom iz Saveza umirovljenika KZŽ, Ivanom Radanović iz Mreža udruga , te Mladenom Sedakom Benčićem ispred Zajednice amaterskih kulturno-umjetničkih društva s područja naše županije. Posebno jer za svoj rad pohvaljena Mreža udruga koja aktivno provodi svoje programe. Predsjednici udruga zahvalili su se na financijskim potporama.

Bilo je riječi i o Županijskom domu umirovljenika. - Pred završetkom je studija opravdanosti, a prioritet je županijske vlasti završiti ga u roku četiri godine. U planu je i stvaranje hospicija uz lokalitet bolnice na Bračku – rekao je župan Siniša Hajdaš Dončić.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook