Prethodni članak
Sljedeći članak

Ugostitelji ljutiti: Tresla se brda, a rodilo se jedno veliko ništa! Odluka je katastrofalna i diskriminatorna

Sve su opcije otvorene – objavio je čelnik Udruge Glas poduzetnika Hrvoje Bujas na Facebooku


Ugostitelji i poduzetnici ljutiti su zato što Vlada nije dopustila otvaranje ugostiteljskih objekata u novom popuštanju mjera protiv suzbijanja koronavirusa.

– Čekali smo i dočekali odluku Vlade o popuštanju mjera, tresla se brda, a rodilo se jedno veliko ništa! Sama odluka je katastrofalna i diskriminatorna, pa tako jedni mogu prodavati kavu (pekare npr.), a drugi koji imaju MTU i potrebne dozvole – ne mogu! Udruga Glas poduzetnika konzultirat će se sa svim neovisnim udrugama koje podržavaju naš rad, neovisnim inicijativama, kao i sa svima vama, našim članovima, gledamo se danas u liveu u 17 h. Također, imamo dosta opcija djelovanja od tužbi do građanskog neposluha, i sve su opcije otvorene – objavio je čelnik Udruge Glas poduzetnika Hrvoje Bujas na Facebooku.

Mnogi su se složili s njim, a i zagovaraju da otvore lokale samoinicijativno u ponedjeljak, 1. veljače. – Ovo je ponižavanje, omalovažavanje i pravljenje budalom. Ovo je dno dna – jedan je od brojnih komentara, prenosi Večernji.hr.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook