Prethodni članak
Sljedeći članak

UŽAS: Osam maloljetnika istrgnulo Neplacu mobitel s uha pa ga iscipelarili


Policijska uprava zagrebačka u subotu, 11. svibnja, priopćila je kako su policijsku službenici dovršili kriminalističko istraživanje nad maloljetnim državljaninom Republike Hrvatske zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Razbojništva nad 24-godišnjim i 34-godišnjim državljanima Nepala.

Kako se navodi u priopćenju, sumnja se da su, 1. travnja oko 17.35 sati, maloljetnik zajedno s još sedmoricom zasad nepoznatih počinitelja, u ulici Frane Cote, u parku, s ciljem protupravnog prisvajanja tuđe pokretne stvari, prišli državljanima Nepala dok su isti sjedili na klupi.

!Nakon toga jedan od nepoznatih počinitelja je istrgnuo mobitel 24-godišnjaku s uha dok je isti pričao na mobitel, da bi se potom,u strahu za svoju sigurnost, obojica oštećenih trčeći počeli udaljavati s mjesta događaja ali se 34-godišnjak spotaknuo i pao.

Osumnjičeni i ostali nepoznati počinitelji su ih sustigli te više puta udarili 34-godišnjaka nogama po tijelu, a nakon što je 24-godišnjak htio stati u obranu 34-godišnjaka, osumnjičeni je zajedno s drugim nepoznatim počiniteljima fizički nasrnuo na njega nakon čega su se udaljili trčeći u nepoznatom smjeru s otuđenim mobitelom", navodi se u priopćenju.

Također, dodaju, nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su osumnjičenog maloljetnika predali pritvorskom nadzorniku dok je posebno izvješće podnijeto Općinskom kaznenom državnom o odvjetništvu za mladež u Zagrebu.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook