Prethodni članak
Sljedeći članak

VARAŽDIN: Savjetovanje – nacrt odluke o izmjenama odluke o uvjetima i načinu sufinanciranja djelatnosti dadilje


U razdoblju od 13. rujna do 13. listopada 2024. godine provodi se savjetovanje sa zainteresiranom javnošću povodom donošenja Odluke o izmjenama Odluke o uvjetima i načinu sufinanciranja djelatnosti dadilje.

Odluku o uvjetima i načinu sufinanciranja djelatnosti dadilje donesenu 2015. godine potrebno je izmijeniti zbog nedostataka koji su se pojavili prilikom njezine primjene. Isto tako, sufinancirat će se, uz ispunjavanje drugih uvjeta iz Odluke, i obrti za obavljanje djelatnosti dadilje registrirani izvan grada Varaždina.

Cilj provođenja savjetovanja sa zainteresiranom javnošću jest upoznavanje javnosti s nacrtom dokumenata, a radi dobivanja mišljenja, primjedbi i prijedloga i eventualno prihvaćanja zakonitih i stručno utemeljenih prijedloga, primjedbi i mišljenja.

Materijali i obrasci relevantni za savjetovanje, kao i sami nacrti dokumenata, nalaze se na web stranici Grada Varaždina https://varazdin.hr/savjetovanja-s-javnoscu-2024-godini/  pod rednim brojem 47.

Svoje doprinose javnom savjetovanju moguće je dostaviti isključivo putem priloženog obrasca, zaključno do 13. listopada 2024. godine na adresu Grad Varaždin, Upravni odjel za društvene djelatnosti, Preradovićeva 10, 42000 Varaždin, s naznakom: „Mišljenja, primjedbe i prijedlozi na Odluku o izmjenama Odluke o uvjetima i načinu sufinanciranja djelatnosti dadilje“ ili na e-mail adresu: [email protected]

 

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook