Prethodni članak
Sljedeći članak

Vešligaj zabio za remi u posljednjoj minuti utakmice protiv Dinama


U sklopu manifestacije „Branje grozdja u Pregradi“ prijateljsku utakmicu odigrali su veterani Pregrade i Dinama. Utakmica je odigrana u lijepom ambijentu pred tristotinjak gledatelja, a završena je rezultatom 1:1.

Dinamo je u vodstvo u 10. minuti doveo Veldin Karić, da bi na veliko oduševljenje gledatelja u posljednjoj 60. minuti za domaće izjednačio gradonačelnik Marko Vešligaj. Veterani Pregrade pružili su odličan otpor i sasvim zasluženo su došli do izjednačujućeg pogotka.

 

FOTOGALERIJU S UTAKMICE POGLEDAJTE OVDJE.


- Osjećaj je sjajan. Stvarno mi je drago da sam se danas mogao pridružiti svojim prijateljima veteranima. Igrao sam za mlađe kategorije NK Pregrade i evo poklopilo se da u zadnjoj minuti postignem pogodak za izjednačenje. Borili smo se cijelu utakmicu, gol je visio u zraku. Prvo poluvrijeme Dinamo je bio malo bolji, ali mislim da smo igrom u drugom dijelu zaslužili taj pogodak. Mogao je zabiti i netko drugi, ali evo poklopilo se da sam ja zabio taj pogodak. Atmosfera je bila sjajna i evo još jednom koristim priliku da pozovem sve da dođu kod nas u Pregradu na manifestaciju „Branje grozdja“ i posjete brojna događanja tijekom cijelog vikenda-izjavio nam je Marko Vešligaj.  


- Prekrasno druženje. Zahvalio bi se organizatoru na pozivu i odličnoj organizaciji. Uvijek nam se lijepo podružiti s našim navijačima ovdje u Pregradi i odazvat ćemo se kad god budemo mogli – izjavio je voditelj veterana Dinama Silvio Marić. 


Veterani Pregrade igrali su u sastavu: D. Burić, Baranja, Kolar, S. Burić, Lončar, M. Baranja, Ilijaš, Ružak, Podboj, Golub, T. Buirić, Stipolšek, Vdović, Draganić, Cingulin, Kecur, Begovac, Horvat, Skosples i Vešligaj, dok su za Dinamo nastupili: Glogovski, Štrok, Moratta, Krizmanić, Matić, Antolić, Horvatić, Pivarić, Mikočević, Bukovac, Karić, Ćuk, Vukojević, Lukačević, Etto, Ostrež, Gregurović i Krsnik. Utakmicu je sudila sudacka trojka Zdravko Fotivec, Silvija Makar i Mario Vincelj.
Utakmici u Pregradi prisustvovao je predsjednik Dinama, Velimir Zajec, koji je uživao veliku pažnju domaćih navijača. Nakon zajedničke večere predsjednik Zajec i veterani Dinama pridružili su se građanima na trgu i uživali u programu manifestacije „Branje grozdja“. 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook