Prethodni članak
Sljedeći članak

Vijećnici jednoglasno ´za´ novu ravnateljicu Zipkice

Na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća službeno je potvrđena odluka da se kroz petnaestak dana Zabok pridruži gradovima


Na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća službeno je potvrđena odluka da se kroz petnaestak dana Zabok pridruži gradovima bez direktne naplate parkiranja, s parkirnim automatima koji će se uskoro staviti u funkciju.


Cijena po satu parkiranja će ostati ista i iznosit će četiri kune, a parkirnu kartu građani će moći platiti i mobitelom slanjem SMS poruke. Obje točke prijedloga prihvaćene su jednoglasno.

Vijećnici su, na prijedlog Upravnog vijeća DVJ „Zipkica“ Zabok jednoglasno odlučili i da se za novu ravnateljicu Dječjeg vrtića i jaslica „Zipkica“ u Zaboku imenuje Dijana Lovinčić Crnković na vrijeme od četiri godine počevši od 01. studenog 2007.

Na objavljeni natječaj stigle su četiri ponude među kojima je bila i ona sadašnje ravnateljice DVJ „Zipkica“ Gordane Pavlinić, djelatnica DVJ„Zipkica“ Dijane Lovinčić Crnković i Zvjezdane Balije te Jasne Jurković, dipl. pedagoga iz Zagreba.

Nakon što je Zvjezdana Balija povukla prijavu, Upravno je vijeće između preostale tri ponude, nakon glasovanja predložilo Dijanu Lovinčić Crnković.


Još članaka iz "Vijesti"

Facebook