Prethodni članak
Sljedeći članak

Povećane potpore Fonda za regionalni razvoj

Krapinsko-zagorska županija izražava zadovoljstvo što je Fond za regionalni razvoj Republike Hrvatske povećao ukupna bes


Krapinsko-zagorska županija izražava zadovoljstvo što je Fond za regionalni razvoj Republike Hrvatske povećao ukupna bespovratna sredstva za našu županiju sukladno preporuci Poglavarstva od početka ove godine.


Županijsko Poglavarstvo je sredinom ožujka ove godine donijelo odluku o rangiranju projekata za korištenje sredstava od Fonda, te je u zaključku predložilo da se projekti koji su rangirani unutar i izvan kvote financiraju u što većem iznosu odnosno da se prema mogućnostima Fonda poveća ukupan iznos novca namijenjen za Krapinsko-zagorsku županiju.

Naime, Fond je za razvoj komunalne infrastrukture u 2007. godini predvidio oko 3,2 milijuna kuna, a sada je ta sredstva povećao na 13,5 milijuna kuna. Ova dodatna sredstva će itekako pomoći u razvoju komunalne infrastrukture naših lokalnih jedinica, te stoga podržavamo takve odluke i ubuduće se nadamo nastavku takve pomoći našoj županiji.

Županica Krapinsko-zagorske županije, Sonja Borovčak, će idući tjedan u prostorijama Fonda za regionalni razvoj u Zagrebu potpisati „Ugovor o dodjeli bespovratne potpore Fonda za regionalni razvoj Republike Hrvatske za Krapinsko-zagorsku županiju“ budući da zbog zadanih rokova Fonda ne stignemo organizirati svečano potpisivanje ugovora u Županiji kao prethodnih godina.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook