Prethodni članak
Sljedeći članak

Više od 100 zagrebačkih kafića otvara unatoč mjerama

Dio protuepidemijskih mjera popušta, no među njima nisu bile one vezane uz ugostiteljske objekte i teretane. Zbog toga, raste broj nezadovoljnih


Od ponoći su na snazi nove mjere u školama i sportu. U odnosu na prethodno razdoblje, novost je povratak u učionice učenika viših razreda osnovnih škola te dopuštanje sportskih aktivnosti na otvorenom, u bazenima i balonima.

Učenici od 5. do 8. razreda kreću u škole, a omogućavaju se treninzi i rekreacija na otvorenom. Mjere se popuštaju 1. veljače.

Privremena zabrana i ograničenje prelaska graničnih prijelaza RH produljena je do 15. veljače, kao i posebna organizacija rada djelatnosti trgovine u prodavaonicama i trgovačkim centrima. Isto trajanje odnosi se i na odluku vezanu uz organizaciju javnog prijevoza.

Nacionalni stožer civilne zaštite danas je najavio kako se dio protuepidemijskih mjera popušta, no među njima nisu bile one vezane uz ugostiteljske objekte i teretane. Zbog toga, raste broj onih koji svejedno misle otvoriti svoje objekte 1. veljače kako bi izrazili svoje nezadovoljstvo, iako bi mogli dobiti visoke novčane kazne, piše Večernji.hr


Više od 100 zagrebačkih kafića otvara unatoč mjerama. Kreću u ponedjeljak.Iz Udruge glasa poduzetnika najavili su da se planira prosvjedna akcija u srijedu.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook