Prethodni članak
Sljedeći članak

Wizi Baby: Autosjedalice za potpunu sigurnost i udobnost mališana tijekom vožnje

Wizi je udružio snage s Baby Centrom kako bi osigurali svim roditeljima pristup kvalitetnim autosjedalicama tijekom taxi vožnje. Wizi Baby usluga, uz kvalitetne autosjedalice u taxiju, roditeljima omogućuje sigurnost  i slobodu kretanja, čak i na najkraćem putovanju.

Wizi Baby – sigurnost za sve svakodnevne aktivnosti s djecom 

Wizi u svom poslovanju pridaje iznimnu važnost sigurnosti svojih putnika, a to se osobito odnosi na one najmlađe. Korištenje autosjedalica jedan je od ključnih čimbenika u prijevozu i veoma je važan u zaštiti od potencijalnih opasnosti u prometu.

Imajući na umu važnost sigurne vožnje, Wizi je u suradnji s Baby Centrom osigurao svim roditeljima pristup kvalitetnim FreeON autosjedalicama. Autosjedalice svojim dizajnom pružaju optimalnu sigurnost i udobnost djeci, smanjujući rizik od ozljeda u slučaju nesreće.

Uz početak nove vrtićke i školske godine, kao i brojnih dodatnih aktivnosti koje od roditelja zahtijevaju brže i funkcionalnije kretanje, Wizi Baby usluga donosi mogućnost putovanja s mališanima - jednostavno, sigurno i brzo uz Wizi. 

„Sigurnost i udobnost svih naših putnika na prvom nam je mjestu, posebno kada su u pitanju djeca. Zato smo iznimno ponosni na najnoviju suradnju Wizija i Baby Centra, čime smo još više unaprijedili Wizi Baby uslugu koja je dostupnija nego ikada.“, poručio je direktor tvrtke g. Petar Dragić.

Space FreeON sjedalice u Wizi vozilima – beskompromisna kvaliteta uz brojne funkcionalnosti 

Wizi vozila opremljena su modelom Space, vrhunskom autosjedalicom brenda FreeON. Riječ je o autosjedalici testiranoj prema standardu i-Size ECE R129 koja zadovoljava najnovije sigurnosne i funkcionalne standarde za sve uzraste djece. 
Visina autosjedalice i naslona za leđa podešava se po želji, a može se koristiti od 40 cm do 150 cm visine djeteta. Osim toga, uz mogućnost rotacije sjedalice za 360° ulazak djeteta u vozilo bit će još jednostavnije i brže. Mekana podstava s memorijskom pjenom pruža djetetu maksimalnu udobnost tijekom vožnje, a navlake se lako skidaju i peru, što omogućuje uvijek čistu i urednu autosjedalicu. 

Wizi Baby usluga i kako ju koristiti?

Wizi Baby uslugu možete naručiti pozivom za željeni grad, najkasnije sat vremena prije početka usluge ili Wizi aplikacijom. Cijena Wizi Baby usluge može se razlikovati od osnovne tarife, a usluga je dostupna u Zagrebu, Rijeci i Osijeku. 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook