Prethodni članak
Sljedeći članak

Zabok: Radionica o multiploj sklerozi


Radionica će se održati u četvrtak 26.10.2006. s poćetkom u 13:45h u prostorijama GOHDZ-a Grada Zaboka – Matije



Radionica će se održati u četvrtak 26.10.2006. s poćetkom u 13:45h u prostorijama GOHDZ-a Grada Zaboka – Matije Gupca 53/1 (stara zgrada policije).



Radionicu organizira Društvo multiple skleroze Krapinsko-zagorske županije za bolesnice i bolesnike oboljele od multiple skleroze s područja županije. Izvoditeljica radionice je dr. Mirjana Bakran – Voditeljica Odjela neurologije Opće bolnice Zabok, a naziv radionice je „Problemi sa urinarnom i analnom inkontinencijom u bolesnika sa multiplom sklerozom“.

Navedena radionica početak je suradnje između GOHDZ-a Grada Zaboka i Društva Multiple skleroze Krapinsko-zagorske županije, pri čemu je za potrebe Društva za multiplu sklerozu Krapinsko-zagorske županije, GOHDZ-a Grada Zaboka besplatno dodijelio svoje službene prostorije na korištenje, za održavanje radionica i edukacijskih sadržaja.

O navedenoj suradnji govorit će Predsjednica Društva multiple skleroze Krapinsko-zagorske županije gospođa Nada Smrekar i Predsjednik GOHDZ-a Grada Zaboka mr.sc. Rajko Fureš.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook