Prethodni članak
Sljedeći članak

Zagorci autom krenuli prema Kopenhagenu: "Krenuli smo u 8 h, sad smo došli do Mokrica"

Njihova mala avantura počela je veselo


U osmini finala Europskog prvenstva, u kojem će Vatreni u danskom Kopenhagenu ukrstiti kopačke sa Španjolcima, naši će reprezentativci imati podršku minimalno 3500 navijača, barem sudeći prema broju ulaznica koje su prodane preko Hrvatskog nogometnog saveza.

Među njima će biti i nemali broj Zagoraca, a s jednom domaćom ekipom, koja je do 1700 km udaljenog Kopenhagena odlučila putovati osobnim automobilom, upravo smo stupili u kontakt.

- Moja supruga Ivana Peštaj, prijatelj Zoran Bratković iz Oroslavja, Zvone Gršić iz Kutine i ja, krenuli smo danas prema Kopenhagenu. Zapravo, krenuli smo prema Pragu gdje planiramo noćiti, a sutra iz Praga krećemo dalje - ispričao nam je Marko Peštaj iz Donje Stubice.

Da je njihova mala avantura počela sretno i veselo, svjedoči i njegov šaljivi odgovor na naše pitanje do kud su sada, u 13:30h, stigli.
- A krenuli smo iz Donje Stubice jutros oko 8 sati i sad smo stigli do Mokrica - uz smijeh nam je odgovorio Marko.

Dakako, njihovu avanturu pratit ćemo na portalu zagorje.com, ali i svi vi ostali, koji idete u Kopenhagen na utakmicu, šaljite nam svoje fotografije s puta, a u ponedjeljak nam direktno prenesite i atmosferu s utakmice. Sretan put svima.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook