Prethodni članak
Sljedeći članak

Zagorska stranka bira novo rukovodstvo

Predsjednik ZS-a Miljenko Jerneić
Predsjedništvo Zagorske stranke koja u Županijskoj skupštini čini oporbeni blok zajed


Predsjednik ZS-a Miljenko Jerneić

Predsjedništvo Zagorske stranke koja u Županijskoj skupštini čini oporbeni blok zajedno s HDZ-om, HSS-om i HSLS-om donijelo je odluku da će se izbori za novo rukovodstvo stranke održati 21. studenog u Zaboku.

Također je donijeta odluka o formiranju Županijske organizacije Zagorske stranke koja će se održati 24. listopada, također u Zaboku. Izbori će se provesti i u Zagrebu te će se formirati zagrebačka Županijska organizacija.

Predsjedništvo ZS-a na sjednici je raspravljalo i o aktualnim pitanjima i među ostalim podržalo prijedlog Udruge hrvatskih dnevnih migranata o pokretanju staklarske proizvodnje u Pregradi, o čemu će obavijestiti župana Sinišu Hajdaša Dončića i predsjednika Županijske skupštine Višeslava Ćuka te predsjednike klubova HDZ-a i HSS-a.

Uz prijedlog o pokretanju staklarske proizvodnje, Županiji će biti upućeni i prijedlozi da Ivančica postane parkom prirode te prijedlog o provedbi pronatalitetne politike u KZŽ, ali i u cijeloj Hrvatskoj. Predsjedništvo ZS-a očekuje od župana i predsjednika Skupštine da njihove prijedloge uvrsti u dnevni red sljedeće sjednice Županijske skupštine.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook