Prethodni članak
Sljedeći članak

Zajec nam otkrio pravi razlog zašto je Dinamo izabrao baš Bjelicu za novog trenera


Foto: Pixsell/Arhiva

Najviše pažnje na utakmici veterana Pregrade i Dinama plijenio je predsjednik Dinama legendarni Velimir Zajec. Nije ni čudo. Korijeni popularnog Zeke vuku iz ovih krajeva, otac mu je iz Kostela, a i sam je djetinjstvo provodio u ovom mjestu. Zajec je u Pregradu stigao odmah nakon što je Dinamo izabrao novog trenera, Nenada Bjelicu, a utakmicu je pratio u društvu poznatog poduzetnika, Dragutina Kamenskog. Poslije utakmice strpljivo se fotografirao s mnogobrojnim obožavateljima. 


-Osjećam se sjajno, ovo su moji bregi. Puno sam se igrao u okolnim potocima, gradili smo bazene, trčali za karamelama. Uživao sam u mladosti koju sam proveo u ovom kraju – otkriva nam Zajec. 

Foto: Tomislav Zrinšćak/Zagorje.com


Dotaknuli smo se i izbora novog trenera.

 
-Nažalost po nas morali smo ići u promjenu trenera, jer rezultatski nismo baš najbolje prolazili. Doživjeli smo jednu katastrofu u Munchenu, protiv jednog od najvećih klubova na svijetu. Nakon toga smo morali povući neke poteze koji nisu popularni. Štitio sam trenera Jakirovića i stalno sam bio uz njega, međutim više se nije moglo i morali smo ući u promjenu trenera. Bjelica pozna ljude u klubu, pozna igrače, tako da vjerujemo da ćemo s njim i njegovim stožerom brzo izaći iz krize – govori nam Zajec.


Jedan od kandidata za trenera bio je i naš Zagorac Damir Krznar.


-Krznar zna nogomet i izuzetno je pošten dečko. Bio je kandidat, međutim mi smo se odlučili na jednu čvršću varijantu. Razmišljalo se i mom ljubimcu Bišćanu, koji je sjajan trener, ali nažalost u Dinamu nije uspio jer nije imao adekvatnu potporu, a trenutno nije na dispoziciji. Tako smo se odlučili za Bjelicu koji nam u ovom trenutku najviše odgovara – završio je Zajec. 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook