Prethodni članak
Sljedeći članak

Zapaljena druga adventska svijeća

Nakon što je u Humu na Sutli upaljena prva adventska svijeća županijske manifestacije Advent u Zagorju jučer je zapaljen


Nakon što je u Humu na Sutli upaljena prva adventska svijeća županijske manifestacije Advent u Zagorju jučer je zapaljena i druga svijeća na adventskom vijencu u Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju Krapinske Toplice na Dječjem odjelu.

Trenutno je tom odjelu smješteno oko 75 djece od kojih njih 60 pohađa osnovnu školu po posebnom ili prilagođenom programu dok su ostali na rehabilitaciji, a svijeću je zapalila polaznica te škole.

Treća svijeća na adventskom vijencu će biti zapaljena u dječjem vrtiću Zipkica u Zaboku, dok će se zadnja svijeća na tom adventskom vijencu zapaliti u Mariji Bistrici. Time se nastavlja tradicija da se svaka svijeća na adventskom vijencu zapali u nekom drugom dijelu Županije.

Županica Sonja Borovčak koja je bila prisutna kod paljenja druge adventske svijeće u Krapinskim Toplicama djeci je darovala košaru punu slatkiša što je djecu u ovo blagdansko vrijeme posebno oduševilo.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook