Prethodni članak
Sljedeći članak

Žarko Tušek: "Naša županija je na ovom referendumu jasno pokazala koje temeljne vrijednosti živi"

HDZ je uvijek štitio, i uvijek će štititi ljudska prava svih, pravo svakoga na različitost, te pravo svakoga da mu se omogući da zakonskim putem bude realiziran njegov suživot sa drugom osobom....


Nakon objavljenih rezultata referenduma sa zadovoljstvom konstatiramo da je naša Krapinsko - zagorska županija na ovom referendumu jasno pokazala koje temeljne vrijednosti živi, te na promociji kakvih vrijednosti želi stvarati budućnost sviju nas, naših obitelji, naše djece. Referendum je prošao u svim gradovima i općinama naše Krapinsko - zagorske županije i to sa velikom većinom.

Ovaj referendum također odgovor je aktualnoj "kukuriku" Vladi  na njihov nasilan pokušaj redizajna temeljnih svjetonazora naših građana, kojeg oni pokušavaju provesti od prvog dana svog dolaska na vlast.

Umjesto da se bave gospodarskim problemima, umjesto da se bave nevjerojatnom stopom nezaposlenosti koja kod nas u Krapinsko - zagorskoj županiji prelazi brojku od 9 tisuća, zašto su uostalom i dobili povjerenje birača, oni nizom svjetonazorskih polemika od prvog dana dolaska na vlast, dijele hrvatski narod, te nameću ideološke teme, kako bi skrenuli pozornost sa svoje potpuno nesposobne gospodarske politike koja Hrvatsku odvodi u ponor.

Za kraj, naši prijatelji, susjedi, rodbina, drugačije, manjinske orijentacije, ne trebaju biti zabrinuti. Naša podrška ZA, usmjerena je na očuvanje temeljne institucije društva, a to je institucija braka kao zajednice muškarca i žene.

HDZ je uvijek štitio, i uvijek će štititi ljudska prava svih, pravo svakoga na različitost, te pravo svakoga da mu se omogući da zakonskim putem bude realiziran njegov suživot sa drugom osobom. Njihov položaj, nažalost, aktualna Vlada koristi za ništa drugo nego za poligon preko kojega prekriva svoj nerad i neznanje.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook