Bez domaće pobjede 

1. ŽNL – komentar 10. kola  

ivančica stubica 08.JPG

Jako zanimljivo deseto kolo 1. zagorske nogometne lige. Niti jedna domaća pobjeda, čak tri remija, i niti jedna pobjeda vodeće petorke. Zadnja Straža dočekala je vodeće Jedinstvo, ali je utakmica završila 1:1. No, Jedinstvo je ostalo na čelu, sada sa 19 bodova, jer ni pratitelji nisu pobijedili.

Druga Pregrada dočekala je predzadnji Oštrc, ali i tu 'iks', i to bez golova. Pregrada ostaje druga sa 17 bodova. Matija Gubec je pak dočekao Radoboj. I ta je utakmica završila bez pobjednika 1:1, pa je Matija Gubec ostao treći, sada sa 16 bodova. Preostale dvije utakmice završile su 1:2.

Oroslavje je slavilo kod Inkopa i probilo se na četvrto mjesto sa 15 bodova, dok je Inkop pao na peto sa 14 bodova, koliko imaju i Ivančica na šestom i Stubica na sedmom mjestu i to nakon što je njihov međusobni dvoboj u Zlatar Bistrici dobila Stubica. Radoboj drži oso mjesto sa 13 bodova, što znači da je osam od deset ekipa u samo šest bodova. Malo zaostaju Oštrc sa devet i Straža sa šest bodova. U 11. kolu derbi u Svetom Križu Začretju igraju vodeće Jedinstvo i druga Pregrada. S obzirom na zgusnutost ekipa na ljestvici, nema nezanimljivih utakmica. Radoboj će tako dočekati Inkop, Matija Gubec Ivančicu, a Oroslavje Stražu. Oštrc je domaćin Stubici. Utakmice se igraju s početkom u 14 sati. 

Lista strijelaca:
11
Špoljar Dario (NK Pregrada)
7
Glavač Robert (NK Matija Gubec (GS))
6
Krajačić Nikola (NK Jedinstvo (SKZ))
5
Bukvašević Matija (2 KU) (NK Ivančica (ZB))
Belačić Karlo (NK Pregrada)
Čačić Marko (NK Ivančica (ZB))
Gregurić Karlo (2 KU) (NK Oštrc)
Kolar Dejan (1 KU) (NK Pregrada)
Rašić Mario (2 KU) (NK Stubica)
Vidićek Borna (NK Jedinstvo (SKZ))

Parovi 11. kola, 03.11.2024. 14.00 sati 
Matija Gubec – Ivančica
Radoboj – Inkop
Oroslavje – Straža
Jedinstvo – Pregrada
Oštrc – Stubica

 

 

NAjčitanije