Bez pobjednika u zagorskom derbiju 

Rukomet, mlađe kategorije

Zagorec fotojet 2710 .jpg
Rukometaši i rukometašice Zagorca iz Krapine nastavili su s natjecanjem u mlađim kategorijama. U kategoriji U 15 u 2. HRL rukometaši Zagorca su u 7. kolu u zagorskom derbiju dočekali Bedekovčinu.
 
 
Bila je to zanimljiva utakmica, koja je na kraju završila bez pobjednika 19:19. Nakon 1:3 na početku, Zagorec je preuzeo vodstvo i na odmor otišao sa 13:9. I u nastavku su domaćini održavali prednost, ali u samoj završnici Bedekovčina se približava, zabija četiri od pet zadnjih golova i stiže do 19:19.
 
 
Za Zagorec su igrali: Filip Belošević, Luka Hršak, Karlo Krušlin 1, Leo Gikić, Juraj Skupnjak 4(2), Leon Bajcer, Dorian Berić Vuk 2, Gabriel Topolovec 1, Fran Klasić 5(1), Roko Smrekar 5, Matej Salopek 1; trenerica Katarina Žigman. U 8. kolu Zagorec, koji drži sedmo mjesto, sa sedam bodova, gostuje kod Dubrave Zagreb 2.
 
 
U ženskoj konkurenciji Zagorec će u kategoriji U 15 u 2. kolu dočekati Lokomotivu Zagreb slijedećeg vikenda. S natjecanjem je krenula i ekipa U 13 ekipa, koja je u 1. kolu skupine B gostovala kod Sesveta. Domaće su rukometašice slavile sa 21:13. Na odmoru je bilo 12:3, a nastavak su dobile gošće, pa su malo smanjile razliku.
 
 
Za Zagorec su igrale: Ivona Draganić, Lucija Klasić 1, Franka Kranjčec 2, Helena Frankol-Čavužić 1, Katarina Cvrtila 2, Tara Tretinjak 2, Iva Poslončec 2, Đurđica Čaušević 3; trenerica: Martina Koprivnjak. U 2. kolu Zagorec dočekuje Jamnicu, ali tek 30. studenoga. 
 
 
 
 
 

 

NAjčitanije