Crveni spust i Ana Jelušić spremni za utrku!

Autor

Ovu prekrasnu vijest javio je sinoć, 2. siječnja 2007., u 22 h, sa Sljemena Vedran Pavlek, direktor utrke „Snow Qu

p_254822ana (360 x 540).jpg
Ovu prekrasnu vijest javio je sinoć, 2. siječnja 2007., u 22 h, sa Sljemena Vedran Pavlek, direktor utrke „Snow Queen Trophy“ 2007.
Direktor Pavlek istovremeno je informirao kako su na Crvenom spustu već postavljene i obje vožnje slaloma.

Prva vožnja imat će 64 vrata, i postavio ju je trener Roman Kneisl (AUT), dok je postavljač druge vožnje Christian Schwaiger (GER), koji je na stazu postavio 65 vrata.

Nakon što su staze postavljene, treneri Hrvatske alpske skijaške reprezentacije te ostali radnici stazu su prohodali, dodatno zalili te poravnali, i već sada se može reći da je staza u idealnom stanju.

Staza je već vrlo tvrda te će uz najavljeni pad temperature biti vjerujemo optimalna i jednaka za sve natjecateljice koje će na utrci startati.

Kako stvari trenutno stoje, prema meteorološkim prognozama danas se očekuje porpilično hladan dan i noć, dok na sam dan utrke, uz nekoliko stupnjeva višu temperaturu, možemo očekivati idealne uvjete za veliki odaziv gledatelja na još jedan vrhunski sportsko-zabavni spektakl, naglasio je Vedran Pavlek.

Najbolje slalomašice svijeta sutra će, između 10 i 12 h, na vršnom dijelu Crvenog spusta odraditi inače, na dvjema kratkim postavljenim stazama, i službeni trening uoči utrke