Lijepa vijest za navijače: Gotovo svi klubovi su ga željeli, ali on ostaje u Zaboku

Antonio Sikirić.jpg

Još jedna lijepa vijest za navijače KK Zabok. Vodstvo kluba uspjelo je ishoditi sa Splitom jednogodišnju posudbu Antonia Sikirića, koji je prošle sezone uspješno branio boje Zaboka.

Ovaj 21-godišnji krilni igrač imao je prošle sezone prosjek od 11.2 koša, 4.3 skoka i 1.7 asistencija po utakmici. Sikirić je prošle sezone stigao u Zabok kao igrač Zadra na posudbu.

U međuvremenu je prvo potpisao ugovor sa Zadrom, da bi se taj ugovor raskinuo i Sikirić je potpisao trogodišnji ugovor sa Splitom. Njegov novi „poslodavac“ inzistirao je da prvu sezonu provede na posudbi. Gotovo svi klubovi lige željeli su Sikirića u svojim redovima, no presudna je bila njegova odluka i želja da još jednu sezonu provede u Zaboku u kojem se potpuno afirmirao.

Ne sjećamo se kada je Zabok tjedan dana prije početka priprema imao tako posluženu momčad. Sigurno je da će se na prvu prozivku treneru Tomasu odazvati: Črnjević, Savić, Rajčić, Lužaić, Cinac, Sikirić, Tomić, Cvitanović, Tomas, Borovčak uz još neke nadarene juniore. Klupsko vodstvo napravilo je odličan posao u prijelaznom roku i navijači Zaboka zasigurno će imati puno razloga za slavlje i u narednoj sezoni.