Međunarodna brdska auto utrka "20. NAGRADA STUBIČKIH TOPLICA"

Autor Zagorje.com

Auto klub Delta Zagreb i Auto klub Stubaki organizatori su jubilarne međunarodne brdske auto utrke, 20. Nagrade Stubičkih Toplica, koja se ovoga vikenda održava na stazi od Pile do Hunjke na Sljemenu.

aumobi_šamec_sljeme.JPG

Auto klub Delta Zagreb i Auto klub Stubaki organizatori su jubilarne međunarodne brdske auto utrke, 20. Nagrade Stubičkih Toplica, koja se ovoga vikenda održava na stazi  od Pile do  Hunjke na Sljemenu.

Program će trajati dva dana, a počinje sutra kada su na rasporedu verifikacije, tehnički prijem vozila i četiri treninga. Svečano otvorenje je u nedjelju  u 10 sati i 45 minuta, prva utrka počinje u 11 sati, a druga u 14.

Prije starta službenog dijela natjecanja, u spomen na nedavno preminulog dogogodišnjeg člana Auto kluba Delta, Miroslava Robića, održat će se i utrka oldtimer automobila, kojima se  Miro  zadnjih godina intenzivno bavio.  

Svečana dodjela priznanja najboljima po kategorijama   je sat vremena nakon završetka druge utrke. Lista natjecatelja je zaključena sa 68 prijavljenih vozača i automobila. Sljemenska utrka boduje se za Međunarodno regionalno prvenstvo Hrvatske, Prvenstvo na brdskim stazama, Brdsko prvenstvo povijesnih vozila i Prvenstvo sjeverne lige.

Utrka se održava na Sljemenskoj cesti od Pile prema Hunjki, prema sljedećem rasporedu:

Subota 31.08.2013.

08:30-11:30 sati – Verifikacija i tehnički prijem
12:00-14:00 sati – Neslužbeni trening
14:30 sati – Službeni trening

Nedjelja 01.09.2013.

10:45 sati – Svečano otvaranje utrke
11:00 sati – Utrka I
14:30 sati – Utrka II