Naslov brani Požgaj promet!

9. Memorijalni malonogometni turnir 2 viteza domovine Ivan Krepelnik i Stjepan Haramina

2.MJ '22_GRADITELJSTVO MERKAŠ.JPG

U organizaciji DVD Donja Šemnica i Graditeljstva Merkaš te suorganizaciji HVIDR-e Krapina i Grada Krapina na igralištu PŠ Donja Šemnica 23. i 24. lipnja od 19,00 sati održati će se 9. Memorijalni malonogometni turnir 2 Viteza Domovine Ivan Krepelnik i Stjepan Haramina.

Ovo je zaista odličan turnir koji iz godine u godine pokazuje kvalitetu organizacije i privlači izuzetno kvalitetne malonogometne ekipe a o tome govori i činjenica da je stavljen u službeni program Grada Krapine – Ljeto u Krapini.

Prijave za turnir vrše se do četvrtka, 22.lipnja do 20 sati, na mobitel broj 091 / 496 0257 ili u inbox facebooka Andrej Šalković – izvlačenje parova biti će u 20,00 sati dan prije turnira u prostorijama DVD Donja Šemnica.

Kotizacija iznosi 80,00 eura a igra se u sustavu 4 + 1 s akumuliranim prekršajima dok će susrete suditi licencirani suci HNS-a. Podloga je asfalt a igra se  loptom 4 sa utegom.

Nagrade su izuzetno vrijedne te će tako prvoplasirana momčad dobiti 8.00,00 eura, pehar u trajno vlasništvo i prijelazni pehar. Drugoplasirana ekipa dobiti će novčanu nagradu u iznosu od 400,00 eura i pehar dok će trećeplasirana dobiti 200,00 eura i  pehar te će četvrto plasirana ekipa dobiti pehar. Osigurane su i pojedinačne nagrade te će pehare dobiti najbolji strijelac, golman i igrač.

Organizator se pobrinuo da osim, vjerujemo, kvalitetnog malog nogometa gledateljima osigura i dobru zabavu uz Fiškale ( petak, 23. lipnja ) i  Staccato Band ( subota, 24. lipnja ) te bogatu ponudu jela i pića, a osiguran je i sadržaj za najmlađe.

 

 

 

 

NAjčitanije