Pobjeda za ekipu ''MJ Goat''

SPORT 20.6_ULIČNA KOŠARKA POBJEDA ZA MJ GOAT4.JPG

I ove godine u sklopu sportskog dijela Manifestacije ''Ljeto u Mariji Bistrici'', organiziran je turnir u uličnoj košarci MBasket. Turnir je odigran danas na igralištu u Mariji Bistrici.

Igralo se 3 protiv 3, a prijavilo se 11 ekipa, koje su razigravale u dvije skupine, a po dvije prvoplasirane ekipe izborile su polufinale. U polufinalu slavile su drugoplasirane ekipe iz skupina.

Tako su ''Pesi'' iz Marije Bistrice pobijedili ''Balonaše'' iz Zagreba, a ''MJ Goat'' iz Zaboka ''Kisele krastavce'' sastavljene od igrača iz Marije Bistrice i Zaboka. U utakmici za treće mjesto slavili su ''Balonaši'', dok su u finalu pobjedu odnijeli dečki iz ekipe ''MJ Goat'' u sastavu Vigor Borovčak, Dino Cobović, Matija Babić i Fran Petek. Za ''Pese'', koji su i organizatori ovog turnire igrali su Antun Palanović, Dominik Čutura, Martin Pejković i Hrvoje Pejković. Za trećeplasirane ''Balonaše'' igrali su Bojan Križanović, Domagoj Brkanović, Antonio Pozaić i Petar Kvesić, koji je ujedno slavio i u tradicionalnim natjecanju u tricama.

Petar Kvesić
MJ Goat .

Spomenimo da su za četvrtoplasiranu ekipu ''Kiseli krastavci'' igrali David Škrlec, Tomislav Habazin, Dan Skušić i Roko Ružić. Turnir su sudili Alma Dina Bašić i Mateo Pavičić. Uz prigodne plakete, prvoplasirane ekipe podijelile su i novčane nagrade sakupljene iz kotizacije.

Pesi
Balonaši
NAjčitanije