Pobjednik Kiko usluge!

U Radoboju odigran 4. malonogometni turnir 3v3 Zagorje open

KIKO USLUGE_1. mjesto.jpg

U organizaciji Športske udruge Radoboj održan je, 16. i 17. lipnja, četvrti malonogometni turnir 3V3 Zagorje Open.

Kako je ovaj vid malog nogometa ( tri protiv tri ) u posljednje vrijeme iznimno popularan te je tako i na igralištu kod osnovne škole u Radoboju bilo prijavljeno puno ekipa koje su svoje utakmice u skupinama i težnjom da uđu u eliminacijski krug morale započeti već u ranim dopodnevnim satima.

Nakon zaista zanimljivi susreta u polufinale su se plasirale slijedeće ekipe:  Caffe bar Saloon, MD Studio, Kiko usluge i Villa Luce.

U prvom polufinalu nakon regularnog djela susreta, 0:0, o pobjedniku između CB Saloon i MD Studio odlučivali su penali gdje su uspješniji bili dečki iz MD Studija plasiravši se u finale. U drugom polufinalu ekipa Kiko usluge pobijedila je Villu Luce 5:2.

U borbi za treće mjesto ekipe su se dogovorile da o pobjedniku odluče penali u kojima su od CB Saloona bili uspješniji, 0:2, igrači Villa Luce osvojivši treće mjesto.

MATEO MUŽAR_najbolji strijelac

U finalnom susretu dileme nije bilo te je ekipa Kiko usluge predvođena reprezentativcem i igračem Dinama u futsalu pobijedila MD Studio rezultatom 4:0.

Tri prvoplasirane ekipe dobile su pehar i prigodne nagrade dok je četvrto plasirana ekipa dobila prigodnu nagradu.

Osim ekipnih nagrada dodijeljene su i pojedinačne nagrade. Tako je Mateo Mužar ( Kiko usluge ) proglašen najboljim igračem turnira dok je njegov suigrač Filip Novak bio najbolji strijelac turnira.

Organizatori, Športska udruga Radoboj, opet su položili ispit sa odličnim jer je turnir bio više negoli dobro organiziran.

FILIP NOVAK_najbolji strijelac
NAjčitanije