Pobjednik Strojevi Kuharić

U Sekirišću završen Malonogometni turnir „Vidovo 2023.“

1_STROJEVI KUHARIĆ_pobjednici.jpg

U Sekiršću je završen malonogometni turnir „Vidovo 2023.“ na kojem su sudjelovale 32 ekipe a na kraju pobjednički pehar ponijela je ekipa Strojevi Kuharić.

Turnir je trajao dva dana a 32 ekipe bile su podijeljene u 8 skupina da bi nakon razigravanja ušle u sistem eliminacije.

GRADITELJSTVO MERKAŠ

Tako su se u četvrt završnici sastali Strojevi Kuharić LA – RO promet, Trnje city – Radograd , Graditeljstvo Merkaš – MNK Šerfa  Mega bar  i Plava kamenica – PAOK te su se odličnim igrama i pobjedom u polufinale  plasirali Strojevi Kuharić koji su sa 3:1 pobijedili Trnje City da bi Graditeljstvo Merkaš sa 4:0 pobijedilo Plavu kamenicu.

DRAŽEN KRANJČEC_NAJ GOLMA

Nakon toga je uslijedilo ono najvažnije – finiš borbe za naslov najbolje ekipe. U finalnom susretu punim dinamike  Strojevi Kuharić pobijedili su Graditeljstvo Merkaš  5:3 da bi u borbi za treće mjesto uspješniji bili igrači Trnje city od Plave kamenice. Tako da je redoslijed na kraju bio: 1. Strojevi Kuharić, 2. Graditeljstvo Merkaš, 3. Trnje City i 4. Plava kamenica.

Četiri prvoplasirane ekipe dobile su pehar i prigodne nagrade a nagrađeni su i najbolji pojedinci. Najbolji golman je Dražen Kranjčec ( Graditeljstvo Merkaš ), najbolji igrač Matija Bobek ( Strojevi Kuharić ) i najbolji strijelac Nikola Bobek ( Strojevi Kuharić ).

Zaista su to bila dva prekrasna dana jer bilo je puno vica, odličnih golova, nespretnih akcija i puno gledalište kojih je zasigurno bilo preko 500-tinjak. Ono što fascinira je da tako malo naselje u općini Sveti Križ Začretje u sezoni primi preko 700 izletnika i djece, da imaju dvije registrirane udruge, svoju suvenirnicu i  mnoštvo raznih sadržaja i tome su pridodali odlično organizirani malonogometni turnir „Vidovo 2023.“.

MATIJA BOBEK, NAJ IGRAČ

 „Čast mi je da su mladi članovi naše udruge pokazali da se možemo na njih osloniti jer ovakav turnir od 32 ekipe nemaju puno veća naselja u Zagorju. Sekirišće postaje jako primamljivo odredište za djecu i mlade koji vole sportsko i zabavno druženje. Evo u zadnjih tri mjeseca od travnja do lipnja primili smo i zabavili preko pet tisuća djece pretežno školaraca koji su  nam došli iz drugih županija. Najviše žalim što moja Općina sasvim minimalno podupire naš rad umjesto da pomogne naseljima koji imaju volju, entuzijaste te da više pomognu udrugama koje i više i dobro rade“ – rekao nam je Petar Vukić – Šerfa, predsjednik MNK Šerfa.

NIKOLA BOBEK, NAJ STRIJELAC

 

NAjčitanije