Prekinuta utakmica Oštrc - Rudar: Divljački tukao suca jer mu je pokazao crveni!

Utakmica 1. Županijske nogometne lige u Zlataru između Ošrtca i Rudara Dubrava je prekinuta je u 48. minuti. Suca je brutalno pretukao domaći igrač Tomislav Šarčić...

sudac.jpg

Igrala se 48. minuta utakmice u Zlataru. Domaćin je vodio 1-0 protiv Rudara, a u 48. minuti gledatelji su svjedočili (neki i sudjelovali) napadu na glavnog suca Vedrana Loparića. Potres mozga, šavovi i brojne masnice na tijelu zaradio je sudac jer se domaćem igraču Tomislavu Šarčiću nije svidjela njegova odluka.

Šarićj e tražio penal nakon duela s jednim gostujućim igračem. Sudac je samo odmahnuo rukom, a Šarčić se "zakačio" s igračem s kojim je bio u duelu. Sudac mu je pokazao izravni crveni karton. No to je samo bio okidač za divljački nastavak svađe.

Igrač potom nasrće na suca, udara ga, sudac pada na travu i počinje cipelarenje nesretnog suca. U pomoć divljački nastrojenom Šriću pristigao je i jedan gledatelj. Suca je spasio domaći golman koji je reagirao prisebno i spriječio teže ozljede suca.

Odmah nakon utakmice sudac je završio u Općoj bolnici Zabok s ozbiljnim tjelesnim ozljedama.

OVAJ TEKST JE PRVOTRAVANJSKA ŠALA, NADAMO SE DA NAM NE ZAMJERATE, ISPRIČAVAMO SE NOGOMETNIM KLUBOVIMA OŠTRC I RUDAR, KAO I SVIM DRUGIMA KOJE SMO DOVELI U ZABLUDU