ŠU Šabac / Kraljević Lti osvojila Bobovje

U Bobovju održan malonogometni turnir ŠU B.I.P. 3 vs 3

1_ŠABAC_pobjedici.jpg

U Bobovju je održan malonogometni turnir 3 VS 3 u organizaciji ŠU B.I.P. koji je osvojila ekipa ŠU Šabac / Kraljević Lti.

Turnir je izazvao veliku pozornost zaljubljenika u ovaj vid malog nogometa što govore i sljedeće činjenice – na turniru je nastupilo 40 ekipa, preko 150 igrača, a gledatelji su vidjeli pregršt prekrasnih akcija, malonogometnih poteza koji oduševljavaju publiku, lijepih golova i, svakako, promašaja koje je teško očekivati, uostalom i oni su sastavni dijelovi nogometne igre.

Sve susrete odlično je sudio Ivica Petek a organizator je položio sa odličnim u organizaciji turnira.

O samim utakmicama sam rekao što su nam donosile i što je brojno gledateljstvo vidjelo da bi  na kraju tog „maratonskog“ nadigravanja u finale ušle zaista dvije momčadi koje su tijekom vikenda pokazale najkvalitetniji nogomet – ŠU Šabac / Kraljević Lti i JAC Promotion. Finale se očekivalo sa nestrpljenjem jer oba kluba su u svom sastavu imali malonogometne „španere“ pune vica – u Šapcu Davor Presečki, Bojan Podgajski, Kristijan Leljak i Dean Hmelina da bi na suprotnoj strani stajali Borna Vidiček, Ivan Medved i Niko Cesarec !

Sve je počelo idealno – par dobrih „štoseva“ sa obje strane a onda se dogodila druga minuta susreta ! Naime, u jednoj akciji ozlijedio se Niko Cesarec ( mišić, op.a. ) te je ekipa JAC Promotion ostala sa dva igrača a kako nisu imali prijavljenog četvrtog igrača odlučili su, nakon međusobne konzultacije, da protivniku stisnu ruku na osvojenom prvom mjestu !

U borbi za treće mjesto Kiko usluge nadjačale su MNK Polje te osvojile treće mjesto.

Prvoplasirana ekipa dobila je veliki prijelazni pehar, pehar i novčanu nagradu, drugoplasirana i trećeplasirana ekipa dobila je pehar i novčanu nagradu dok je u pojedinačnoj konkurenciji za najboljeg igrača turnira proglašen Davor Presečki, ŠU Šabac / Kraljević Lti.

Poredak: 1. ŠU Šabac / Kraljević Lti; 2. JAC Promotion; 3. Kiko usluge; 4. MNK Polje.

 

NAjčitanije