Subičke Toplice: Sve je spremno za Snow Queen Trophy

Autor

Sve je spremno za ovogodišnje sljemenske skijaške utrke Svjetskog kupa za žene i muškarce koje će se održati sutra i u utorak, 6. siječnja.

sljeme_skijanje1.jpg

Sve je spremno za ovogodišnje sljemenske skijaške utrke Svjetskog kupa za žene i muškarce koje će se održati sutra i u utorak, 6. siječnja. Sutra nastupaju skijašice, prva utrka počinje u 10 sati, a druga u 12 i 45.

Za hrvatsku reprezentaciju će nastupiti i zabočka skijašica Saša Tršinski. Izvlačenje startnih brojeva za skijašice je večeras od 18 i 45 na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu. Organizatori očekuju da će i ove godine utrke pratiti dvadesetak tisuća gledatelja, a za one koji na Sljeme namjeravaju doći sa zagorske straneu laznice su na ponudi u Turističkom uredu u Stubičkim Toplicama, sutra, na dan ženske utrke, od 7 do 13 sati te u utorak 6. siječnja od 10 do 18 sati.

Cijena ulaznice za odrasle je 60 kuna za žensku i 100 kuna za mušku noćnu utrku. Zajednička ulaznica za obadvije utrke je 120 kuna. Za djecu do sedam godina ulaz je besplatan, a za djecu do petnaest godina je 25, odnosno 40 kuna.

Organiziran je i prijevoz autobusima na Sljeme koji će kretati ispred prodavaonice Konzuma u centru Stubaka, s obzirom da prijevoz osobnim automobilima niti ove godine neće biti moguć. Za posjetitelje koji će do Stubičkih Toplica doći osobnim automobilom, parkiralište je osigurano na prostoru iza tržnice.