Vratar Šolčić donio gostima bod

9. kolo III. NL-centar, GAJ MAČE – Dinamo OO 0:0

GAJ - DINAMO OO.JPG

Gaj je dominirao utakmici protiv Dinama OO, no na kraju se morao zadovoljiti samo bodom u utakmici bez golova. Gosti su na vratima imali odličnog Zlatka Šolčića koji je najzaslužniji što se u Odranski Obrež vraćaju s bodom. 

Prvi je prijetio već u 3. minuti glavom Kovač, no bio je zamalo neprecizan. U 30. minuti sjajno puca Ristovski, a Šolčić odbiju loptu u gredu od koje se odbija u korner. Prvu pravu šansu u nastavku ima ponovno Ristovski koji u 51. minuti izlazi sam na Šolčića, ali ovaj sjajno brani njegov udarac.

Pokušao je u 57. minuti glavom Šaban, ali puca ravno u gostujućeg vratara, baš kao i A. Grozdek šest minuta kasnije. I na kraju gosti su umalo u sudačkoj nadoknadi došli do sva tri boda kada je Gaj sve karte dao u napad, no nisu bili prisebni u obećavajućoj situaciji, pa je utakmica završila rezultatom 0:0. Gaj tako već šest kola ne zna za poraz i drži četvrtu poziciju nakon devet odigranih kola. 

GAJ MAČE – DINAMO OO 0:0

MAČE: igralište Gaja, GLEDATELJA: 200, SUCI: Martinčević, De Villa, Belavić.

GAJ MAČE: Strahonja, Kotarski, Postonjski, Haramustek, Šaban (64' Frtalj), A. Grozdek, Tepšić (86' Kovačić), Kovač (64+' Samarin), Abramović, Mazalović (64' Nikolić), Ristovski. TRENER: Marijan Glavica

DINAMO OO: Šolčić, Miloš, Kostelac, Ćorić, Bogdanović (88' Janječić), Savičić, Crnković (75' Putak), Bukovac, Puntar, Jagota (64' Žgela), Pavlak. TRENER: Boris Perković

NAjčitanije