Zagorske ekipe startale i u 3. HOL sjever 

Odbojka, 3. HOL sjever: 1. kolo: Toplice – Nedelišće Elting 2 0:3, Ivanec 2 – Bedex 2 3:0

3. hol 1. kolo .jpg

Krenulo je natjecanje odbojkašica u 3. HOL sjever, u kojoj se natječu i dvije zagorske ekipe. Toplice su u 1. kolu dočekale u Maču Nedelišće Elting 2.

Gošće su slavile sa 3:0. Prvi set Toplice kreću jako dobro i ostvaruju na početku seta osjetnu prednost 8:2 i 10:4. Međutim OK Nedelišće Elting 2 pojačava i sustiže Toplice te rade preokret i dobivaju set sa 25:17. Drugi set Toplice loše započinju set pod dojmom prvog seta i propuštene prilike. Trude se ali bezuspješno. Treći set OK Nedelišće rutinirano dobiva bez problema i odnose zasluženo 3 boda iz Mača, po setovima 25:17, 25:18 i 25:10.  

Toplice

Za Toplice su igrale: Vivienne Reister, Eva Barić, Dora Boršić, Josipa Marković, Lana Horvatiček, Veronika Mužar (kap.), Marija Šturman, Laura Mišković, Nikolina Posarić, Eva Macan, Petra Boršić, Lana Šuper; trener: Berislav Cingulin.

Bedex 2

Bedex 2 je pak u 1. kolu gostovao kod Ivanca 2. Domaćini su slavili sa 3:0, no valja napomenuti da Bedex nije bio u kompletnom sastavu, a unatoč tome pružen je dobar otpor domaćim odbojkašicama, posebice u fazi obrane. Ivanec 2 prvi je set riješio u svoju korist 25:15, no drugi je bio vrlo izjednačen. Gošćama je nedostajalo hrabrosti i iskustva jer je set već bio u njihovim rukama, no na kraju ipak ga osvaja Ivanec 2 sa 26:24. Treći set domaće su igračice dobile sa 25:14, i tako slavile sa ukupnih 3:0. No iz tabora Bedexa poručuju da su zadovoljni početkom sezone. Za Bedex 2 su igrale: Mia Herceg, Marta Vurnek, Dorotea Prančić, Laura Mrkoci, Ana Sedak Benčić, Marta Lež, Gabrijela Vurnek, Ema Jambrek, Eva Šiljak, Tia Glumpak, Tea Bezjak: trenerica: Ivana Čehulić. U 2. kolu Toplice gostuju kod Štrigove, dok Bedex 2 dočekuje Kaštel 2. 

 

 

 

 

 

NAjčitanije