3. Mali ulični festival vraća se u Stubake: Očekuju vas koncerti, predstave, street food ponuda, perfomeri

Autor mb

Mali ulični festival traje od 9. do 11. srpnja

-

Stubaki su danas na konferenciji za medije predstavili program 3. MUF-a, Malog uličnog festivala u Stubičkim Toplicama. Odlična ljetna manifestacija koja prošle godine nije održana zbog korone, vraća se ovo ljeto u punom sjaju.

Razna ulična događanja, performeri, bogata gastro ponuda (street food), kazališne predstave i razne radionice ponuda obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, obrta i zanata te glazbeni koncerti posjetitelje očekuju od 9. do 11. srpnja. Program će se odvijati na 3 lokacije, u centru Stubaka, u parku Maksimilijana Vrhovca i uz luna park. 


Načelnik Stubičkih Toplica Josip Beljak rekao je kako svi s nestrpljenjem očekuju 3. Mali ulični festival, koji je kroz ove 2 godine stekao popularnost i dao dodatnu vrijednost turističkoj ponudi u Zagorju i šire.

Sam program 3. MUF-a ispred Organizacijskog odbora predstavio je Filip Poštek istaknuvši da mu je drago da su u ovoj izazovnoj i specifičnoj godini,  unatoč covidu i smanjenom budžetu, napravili solidan program. Od glazbenog programa najavio je koncert LET- 3 u petak, prije toga i Strance u noći te kao predgrupu LET-u 3 Second Hand band. Nastupit će i Gradski puhački orkestar iz Zaboka. U subotu na kazališnim daska pjeva Marko Tolja Sinatrine i evergreen hitove,  a na glavnom stageu u centru nastupit će Dino Dvornik Tribute Band. U nedjelju stižu ponovno The Frajle.

Zaštitno lice Malog uličnog festivala, Gospon Stubak, Adam Končić i ove će godine biti posjetiteljima na usluzi, ali i kao najavljivač svih važnih događanja i koncerata. Dječje radionice održavat će se prijepodne, glavni dramski program od 19 i 20 sati. U petak, 9.srpnja od 19 sati bit će premijera predstave Tako ljudi govore Udruge Kaj iz Zaboka u parku Maksimilijana Vrhovca. U subotu igra Huligan od 19 sati, mladog oroslavskog glumca Matije Šakoronja, a u nedjelju od 20 sati predstavit će se 4 glumice Scene Gorica ' s komedijom I živjele su sretno'.


Martina Jantol Županić rekla je da se svake godine kontinuirano radi na kvaliteti brenda i dodatnog brendiranja Malog uličnog festivala. – U tu smo se svrhu povezali s našom najpoznatijom tvornicom obuće Borovo koja je ove godine slavi 90. godina postojanja i napravili smo hrvatske startesice s logom MUF-a. One, te druge brendirane stvari poput majica, šalica… moći će se kupiti na punktu TZ Stubičke Toplice – rekla je Jantol. Vizuale za MUF radio je grafički dizajner iz Zaboka Igor Vranješ.

Silvio Tomić prezentirao je ugostiteljsku ponudu. Rekao je da na 3. Malom uličnom festivalu sudjeluju svi lokalni ugostitelji Stubičkih Toplica sa svojom ponudom. Bit će ića i pića na čak na desetke raznih punktova, slatki kutak, burger bar, hot dogovi, craft pive, mochito i gin tonic barovi i razne druge varijacije. Svi ste pozvani. 

NAjčitanije