Dan policije u PU krapinsko - zagorskoj obilježen na human i sportski način

Policijska uprava krapinsko-zagorska tradicionalno je obilježila Dan policije

2021 3 dan policije.jpg

Danas, 29. rujna, u sklopu aktivnosti povodom obilježavanja Dana policije i njezinog zaštitnika Svetog Mihovila održana je akcija dobrovoljnog darivanja krvi te sportski dio susreta koji je obilježen takmičenjem u malom nogometu, gađanju zračnom puškom i pikadu.


Akcija dobrovoljnog darivanja krvi održana je u organizaciji Gradskog društva crvenog križa Zabok i Policijske uprave Krapinsko-zagorske u Vatrogasnom domu u Zaboku. Osim mnogobrojnih građana akciji su se odazvali i policijski službenici Policijske uprave krapinsko - zagorske, a među njima i načelnik Policijske uprave Željko Košutić.
U sklopu aktivnosti povodom obilježavanja "Dana policije 2021." i njezinog zaštitnika Svetog Mihovila Policijska uprava krapinsko-zagorska i Međunarodno policijsko udruženje, Regionalni klub IPA Hrvatsko zagorje organizirali su sportski susret zaposlenika naše Policijske uprave.


Sportski dio susreta obilježen je natjecanjem u malom nogometu, gađanju zračnom puškom i pikadu, dok je malonogometni turnir odigran kao V. memorijalni turnir „Branko Zubić – Ćup“ u spomen na prerano preminulog člana IPA i kolegu koji se cijeli život bavio sportom.

NAjčitanije