Druženje bajkera pred Ljetni GFUK

Autor Zagorje.com
IMG-20230618-WA0011.jpg

Uoči Ljetnog glumačkog festivala u Krapini i po Zagorju u nedjelju je održan tradicionalni bajkerski susret Zagorjem članova Kulturne udruge “GFUK”, umjetnika i sponzora Festivala.

Cilj ovog druženja je promocija Ljetnog izdanja Glumačkog festivala koji treću godinu za redom nudi predstave pod zvijezdama po atraktivnim lokacijama diljem Zagorja. Bajkeri su se okupili na Hušnjakovom gdje će ovaj petak Festival otvoriti predstava “ČUDO“ Teatra Moruzgva iz Zagreba u kojoj igra Oroslavčan Matija Šakoronja.

U istoj večeri su predviđene još dvije predstave: “KAJ JE LJUBAV” Kazališta Komedija i KU “GFUK” u parku Velika graba u centru mjesta Sračinec i “DIREKT U GLAVU”  B GLAD produkcije u Starom selu u Kumrovcu. Motociklistički susret je u nastavku povezao još dva prekrasna lokaliteta gdje će se ovaj vikend igrati predstava nastala u koprodukciji ZGK Komedija i KU “GFUK” “KAJ JE LJUBAV”. Amfiteatar ispod dvorca Trakošćan bilo je njihovo prvo odredište. U nastavku se družilo na imanju obitelji Zdravka Hrženjaka u Višnjici, vlasnika OPG-a i jednog od direktora tvrtke HIS Višnjica koja je ovo proljeće 9-tu godinu za redom za svoje sumještane ugostila novu GFUK-ovu predstavu “KAJ JE LJUBAV”. Navratilo se i do Voodo jezera u Žarovnici vlasnika Damira Mavreka, člana poznatog rock-banda “Peti element”.

Finale druženja bio je na bedekovčanskim jezerima gdje su ih dočekali članovi HViDR-e sa slasnim roštiljem. Upravo tamo će Končić uz četvoricu kolega iz orkestra ZGK Komedija ovu nedjelju održati svoju predstavu “KAJ JE LJUBAV”. Svakako valja istaknuti da će za sve predstave ulaz biti slobodan. Više informacija o naslovima i vremenu igranja možete promaći na njihovoj internetskoj stranicu i na društvenim mrežama.