Gregurović izabran za člana Predsjedništva, Zdravko Tušek u Nacionalni odbor HDZ-a

Autor zagorje.com
IMG-9afa443baa5a40e9096143c683246857-V.jpg

Predsjednik Županijske organizacije HDZ-a Krapinsko-zagorske županije i saborski zastupnik te gradonačelnik Krapine, Zoran Gregurović, izabran je za člana Predsjedništva stranke na XXI. Općem saboru stranke održanom u nedjelju u Šibeniku.

Državni tajnik u Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i ribarstva, Zdravko Tušek, izabran je u Nacionalni odbor stranke. Saborska zastupnica i načelnica Općine Lobor, Ljubica Jembrih, po dužnosti je članica Nacionalnog odbora. 

Potvrda snage HDZ-a
Novoizabrani član Predsjedništva Gregurović zahvalio se svima na potpori za izbor u nacionalno Predsjedništvo te je čestitao svim stranačkim kolegicama i kolegama koji su izabrani u stranačka tijela.

-XXI. Opći sabor u Šibeniku i sve što je rečeno na tom skupu samo je još jednom potvrdilo snagu stranke na svim razinama što birači prepoznaju iz izbora u izbore budući stranka već dulje vrijeme niže pobjede na izborima. U posljednjih 8 godina otkada je na čelu Vlade Andrej Plenković Hrvatska ide snažnim koracima naprijed i ostvaruje sve svoje strateške ciljeve - kazao je Gregurović dodajući kako će u narednom razdoblju rast standarda građana i njihova sigurnost i dalje biti prioriteti.

Osvrnuo se i na organizaciju stranke u Krapinsko-zagorskoj županiji. -Rejting stranke na području naše županije iz izbora u izbore je stabilan s pozitivnim trendovima što je potvrda rezultata koje ostvarujemo na terenu u suradnji sa središnjom vlasti. Ti rezultati obvezuju nas na takav rad i dalje, a nadolazeći predsjednički te lokalni izbori nakon toga biti će još jedna potvrda snage HDZ-a - zaključio je Gregurović. 


'Milanoviću je vrijeme da ode'
Predsjednik stranke i premijer u trećem uzastopnom mandatu, Andrej Plenković, poručio je u Šibeniku na Općem saboru kako je stranka čvrsto usidrena na desnom centru političkog spektra te je izrazio ponos na sva postignuća Vlade u dosadašnjih osam godina.

Najavio je da nakon slavlja na parlamentarnim i EU izborima stranka ide po nove pobjede, a prva je pobjeda Dragana Primoraca na predsjedničkim izborima. -Naš kandidat Primorac je sve ono što Milanović nije - pristojan, odmjeren i radišan čovjek, utjecajan i ugledan na međunarodnoj sceni, uspješan u sportu, poslu, znanosti i struci - poručio je Plenković.

Kandidat stranke za predsjednika Hrvatske, Dragan Primorac, sa skupa u Šibeniku poslao je snažnu poruku kako je došlo vrijeme da Milanović ode. -Milanoviću je vrijeme da ode jer svjesno gura našu zemlju u međunarodnu izolaciju! Hrvatska nije “slučajna država”, već zemlja ponosnih i vrijednih ljudi. Ako je nešto slučaj, onda je to Milanović na Pantovčaku - naglasio je Primorac.  

Na ukazanom povjerenju stranačkim kolegicama i kolegama zahvalio se i novoizabrani član Nacionalnog odbora Zdravko Tušek.

NAjčitanije