Iako još nije službeno otvoren, društveni dom već se koristi za proslave

Autor el
Novi društveni dom u Jelovcu bit će na dobrobit svih mještana2 (1).jpg

Iako je ovo vrijeme pandemije vrijeme koje limitira društvena okupljanja, jasno je da svi jedva čekamo povratak na staro normalno i po pitanju druženja i okupljanja. U manjim mjestima od iznimne su važnosti i prostori koji mogu ponuditi kvalitetna rješenja za razne prigode. Jedan takav objekt, točnije Društveni dom izgrađen je u naselju Jelovec u Općini Konjščina.

Kako nam kaže predsjednik Mjesnog odbora Jelovec Leonard Stošić izgradnja doma počela je u listopadu 2018. godine. ''Izgradnju su pomogli općina Konjščina, poduzetnici i obrtnici s područja općina Konjščina, Marija Bistrica, Mače, Hraščina i Zlatar, te mještani Jelovca'' – kaže Stošić i dodaje kako je društveni dom opremljen dvoranom i kuhinjom, a tu je i sanitarni čvor i natkrivena terasa.

''Idealan je za druženja ili okupljanja 30-tak ljudi'' – zaključio je Stošić. Iako još nije službeno otvoren, već se koristi za razne proslave rođendana, krstitki, pričesti, krizmi, te za sastanke i druženja mjesnog odbora, sve prema aktualnim epidemiološkim mjerama. Prava će se vrijednost ovog objekta zasigurno u punoj mjeri osjetiti, kada jednom sva ograničenja postanu prošlost. 

NAjčitanije