Izložba: Hrvatsko zagorje u Domovinskom ratu

Autor

Odbor za izradu monografije Hrvatsko zagorje u Domovinskom ratu organizira izložbu fotografija pod istim nazivom u dvo

p_343159DSC_0079cft (694 x 465).jpg
Odbor za izradu monografije Hrvatsko zagorje u Domovinskom ratu organizira izložbu fotografija pod istim nazivom u dvorani Elektre u Zaboku. Otvorenje izložbe održat će se danas, 5. lipnja u 19 sati.


U glazbenom dijelu programa nastupa Gradski puhački orkestar Zabok, a domoljubne stihove iz svoje nove knjige Popefke od harca pravednega govori književnik Vladimir Poljanec. Izložba se održava pod visokim pokroviteljstvom Krapinsko-zagorske županije i županice Vlaste Hubicki te potpredsjednice Vlade Republike Hrvatske i ministrice obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranke Kosor.

U 18.30 sati prije same izložbe, ispred Velikog križa na Gradskome groblju u Zaboku bit će položeni vijenci u spomen na poginule branitelje. Ova izložba početak je projekta izrade monografije Hrvatsko zagorje u Domovinskom ratu .

Na projektu rade članovi svih braniteljskih udruga naše županije, okupljeni u stručan tim pripadnika vojnih postrojbi. Dobivena je i podrška županije.

Odbor poziva sve koji posjeduju dokumentaciju (foto, video, audio) vezanu uz Domovinski rat da dođu na izložbu ili se jave na telefon 098 956 47 74.
NAjčitanije