"Kako podsvjesni um utječe na naše svakodnevne akcije"

Autor Zagorje.com

Zanimljivo predavanje

IMG-20240128-WA0000.jpg

U Gjalskom je u subotu održano predavanje tome kako podsvjesni um utječe na svakodnevni život i akcije koje poduzimamo s Vlatkom Srebačić, mentoricom za transformaciju podsvijesti.

S Vlatkom su posjetitelji imali priliku saznati kako se postaje mentorom za transformaciju podsvijesti, s kojim izazovima se susreće u poslovanju i kako izgleda tretman u kojem se oslobađaš podsvjesnih uvjerenja koja te koče.

97 % našeg uma je podsvijest naspram samo 3 % svjesnog dijela. Što u praksi znači da većinu odluka donosimo iz naše podsvijesti.

Vlatka dodaje i "Današnja verzija tebe je rezultat svih tvojih iskustava i doživljaja iz prošlosti, ali srećom postoje metode i alati kojima možeš promijeniti doživljaje koje te sprečavaju da živiš s više lakoće i zadovoljstva."

Druženje se održalo u sklopu redovitih druženja Be your own boss Zagorskog ogranka.

Cijela ideja Be your own boss- zajednice poduzetnih žena, dolazi od Facebook grupe sa sada već preko 22 000 članica. Grupu je 2020. pokrenula poduzetnica Marina Biljak s ciljem da se poduzetnice i one koje se spremaju postati poduzetnice međusobno podrže, ohrabre i podjele iskustvo.

Nakon korone, stvorili su se ogranci diljem Hrvatske i druženja su se nastavila uživo. Krapinsko zagorski ogranak zasad čine skoro 90 članica. Druženja i predavanja najčešće se održavaju jednom mjesečno, uz prethodnu najavu u grupi.

Suorganizatorice ogranka su Branka Juroš, Ana Vorkapić i Eva Telač - svaka iz različite pozicije, zajednička točka je da su sve tri doselile u zadnjih tri godine u Zagorje. Ideja vodilja je bila ista kao i kod "velike" grupe - da se žene osjete podržano na svom poduzetničkom putu i imaju s kime podijeliti iskustvo i razmijeniti ideje.