Mažoretkinje Dubrovčan još jednom osvojile Kup Hrvatske

Autor

S Državnog prvenstva održanog proteklog vikenda u Kutini Mažoretkinje Dubrovčan vratile su se bogatije za 11 medalja

mažoterkinje dubrovčan 08.jpg

Na upravo završenom 9. Državnom prvenstvu mažoretkinja koje se protekla dva dana održavalo u Športskom centru Kutina, Mažoretkinje Dubrovčan ponosno putuju kući sa pregršt medalja i osvojenim juniorskim Kupom Hrvatske.

Od 12 otplesanih koreografija mažoretkinje iz Dubrovčana osvojile su 11 medalja: 9 zlatnih, jednom srebrnom i jednom brončanom. U kategoriji juniorki osvojene su medalje u disciplinama: defile, velika tradicionalna, velika moderna, mini moderna, solo štap, trio štap,  a osvojen je i juniorski Kup Hrvatske. Kadetkinje su osvojile medalje u disciplinama velika tradicionalna i duo štap, dok su seniorke osvojile medalje u kategorijama mini moderni batonflag, trio pompon te mini tradicionalna.

Nakon seniorskog i kadetskog, sada su i juniorke osvojile Kup Hrvatske

Mažoretkinje Dubrovčan ponosne su vlasnice seniorskog Kupa Hrvatske koji im je pripao u trajno vlasništvo budući da su ga osvojile tri godine zaredom, zatim Kadetskog Kupa Hrvatske osvojenog prije nekoliko godina u Crikvenici te sada još i Juniorski Kup.

Program je realiziran uz pomoć sredstava odobrenih od strane Općine Veliko Trgovišće u sklopu financiranja projekata udruga s područja općine Veliko Trgovišće.

– Konkurencija je bila jako velika no naš veliki trud i doprinos trenera, predsjedništva i roditelja itekako se isplatio i neizmjerno smo zahvalni svima na trudu i predanosti. Naše djevojke zrače, odišu toplinom, znanjem, upornošću i s prekrasnim osmijehom na licu nižu nevjerojatne uspjehe za našu udrugu i s ponosom predstavljaju ime Dubrovčana i Velikog Trgovišća te ga promoviraju kao dio Bajke na dlanu – ponosna je na ostvarene rezultate predsjednica Mažoretkinja Dubrovčan Valentina Večerić Gorupić.