Mjesec hrvatske knjige u stubičkoj knjižnici: Stižu dva vrlo popularna autora

Autor jk
knjižnica donja stubica (1).jpg

Nakon ljetne pauze, ponovo su krenula bogata događanja koja Gradska knjižnica Donja Stubica održava gotovo svakog tjedna.

Bilo da se radilo o radionicama, čitaonicama ili raznim promocijama, stubička knjižnica priprema zanimljive sadržaje za svoje čitatelje i posjetitelje, a tako će biti i u listopadu, točnije, tijekom i povodom Mjeseca hrvatske knjige.

Prvo događanje na rasporedu je u utorak, 15. listopada s početkom u 18 sati, kada u knjižnicu dolazi poznati autor Bruno Šimleša. Predstavit će svoju knjigu 'A šti kad se netko naš razboli: 10 zlatnih pravila'. Tema je to s kojom smo se svi barem u jednom dijelu svog života susreli, stoga ne sumnjamo da će, uz ovog popularnog autora, promocija biti posjećena.

Također, 24. listopada u knjižnicu dolazi jedan od najpoznatijih meteorologa Zoran Vakula. Ovo će događanje biti podijeljeno na dva dijela. Naime, u 16 sati Vakula će najmlađim čitateljima i posjetiteljima predstaviti svoje meteoslikovnice za djecu 'Vjetropirasta', 'Oblačasta', 'Sunčasta', 'Pahuljasta', 'Kapljičasta' i 'Munjasta'. U 18 sati slijedi promocija zbirke za odrasle 'Vjerske teme i vrijeme: Meteorima o svecima i blagdanima'.



 

NAjčitanije